Motor aangereden op A58, traumahelikopter landt op snelweg

0
Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

GILZE – Op de A58 bij Gilze heeft een zwaar ongeval dinsdag voor een flinke vertraging gezorgd. Een motorrijder met passagier zou door een automobilist aangereden zijn, vanwege de ernst van de verwondingen werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde op de A58.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Ziekenhuis
Vanwege het ongeval is de snelweg langere tijd volledig afgesloten geweest. De ANWB meldt dat er inmiddels weer een rijstrook open is. De twee opzittenden van de motor zijn overgebracht naar een ziekenhuis. Wat de aard van de verwondingen zijn is onbekend.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

File
Door de afsluiting van de snelweg ontstond er een flinke vertraging. Die liep op tot ruim een uur. Het verkeer werd geadviseerd om te rijden via de A27, A59 en de A2. Hoe het ongeval kon ontstaan is onbekend.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia
Foto: Tom van der Put / MaRicMedia