Kassalade weigert bij overval op postagentschap aan Korvelseweg in Tilburg

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Een nog onbekende man heeft vanmorgen rond 08.05 uur een winkel annex postagentschap aan de Korvelseweg overvallen. Er waren op dat moment naast de eigenaar al twee klanten binnen voor hun dagelijkse krantje. De overvaller dreigde met een mes en probeerde tevergeefs de kassa open te maken. Hij is uiteindelijk zonder buit gevlucht.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Signalement
De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs naar de overvaller gezocht. Het zou gaan om een blanke man. Hij is circa 40 a 50 jaar oud. Hij is 1.85 m tot 1.90 m lang. Is kalend met de aan de zijkant kort gemillimeterd haar. Hij had een stoppelbaardje. Verder droeg hij een zonnebril en een capuchon.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media