Weer moet brandweer in actie komen om kind uit afgesloten auto te redden

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Voor de tweede dag op rij moest de brandweer in actie komen om een kindje uit een afgesloten auto te redden. Een vrouw gooide maandagmiddag het portier van haar auto dicht maar vergat dat de sleutel nog op het contact zat. Dat niet alleen, ook haar kind zat nog in het autostoeltje en de auto was met geen mogelijkheid open te krijgen.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Brandweer
De vrouw belde meteen 112 en de hulpdiensten waren snel ter plaatse. Net als een dag eerder in Breda sloeg de brandweer een klein ruitje van de auto in om zo het kind te kunnen bevrijden. Een ambulancemedewerker heeft het kindje nagekeken maar dat bleek gelukkig niets te mankeren.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media