(VIDEO) Dode bij ernstig ongeval op Zundertseweg in Rucphen

0

RUCPHEN – Bij een ernstig ongeval op de Zundertseweg in Rucphen zijn dinsdagavond meerdere gewonden gevallen. Eén slachtoffer was er ernstig aan toe en is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Het andere slachtoffer is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over het andere slachtoffer is nog niets bekend. Voor zover bekend raakte twee voertuigen door nog onbekende oorzaak frontaal met elkaar in botsing. Een voertuig belandde daardoor tegen een boom.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Twee traumahelikopters
Meerdere ambulances en twee traumahelikopters zijn ter plaatse geweest. De Zundertseweg is tijdelijk afgesloten.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Onderzoek
De politie start een onderzoek om de precieze toedracht in kaart te krijgen.