Weer auto door brand verwoest in Helmond

0
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

HELMOND – Woensdagnacht rond 1.15 uur kwam er een melding van een autobrand aan de Jacob Marisstraat in Helmond. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de auto in de Isidoor Opsomerstraat te staan. De vlammen sloegen inmiddels uit de voorkant van de auto die geparkeerd stond.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Burgernet
Waardoor de auto is gaan branden is nog niet bekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie heeft dan ook via Burgernet een oproep gedaan aan mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord om zich te melden.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Total loss
Door het snelle optreden van de brandweer was de brand snel geblust maar ze kon de auto niet redden en deze is dan ook total loss. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision