Vrouw met voet bekneld tussen trapper fiets bij supermarkt in Oisterwijk

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

OISTERWIJK – Een vrouw verloor vanmiddag omstreeks 13.15 uur vermoedelijk haar evenwicht bij een supermarkt aan De Kuil in Oisterwijk. De vrouw viel en kwam ook tegen een geparkeerde scooter aan. De vrouw raakte met haar voet bekneld tussen de trapper van haar fiets.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Hulp omstanders
Een omstander haalde gereedschap uit zijn werkbusje om de vrouw te bevrijden maar dit lukte echter niet. Andere omstanders verleenden eerste hulp.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Ziekenhuis
De brandweer kwam ter plaatse en heeft de trapper van de fiets af geknipt. De vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. De inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks bij de drukke supermarkt.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media