Auto on lichterlaaie op parkeerplaats aan Herwijnenstraat in Tilburg

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Vannacht omstreeks vier uur meldden buurtbewoners een felle autobrand op een parkeerplaats aan de Herwijnenstraat in Tilburg. Bij aankomst van de brandweer stond de auto volledig in lichterlaaie. De brandweer en politie waren snel ter plaatse maar konden niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Technisch mankement
De brandweer heeft de auto geblust en de motorkap open geslepen om goed bij de brand te kunnen. De eigenaar had de auto kort daarvoor nog gebruikt. Vermoedelijk gaat het dus om een technisch mankement dat de brand veroorzaakt heeft. De politie onderzoekt wel of er geen sprake is van brandstichting.

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media