Ongeval A59 bij Made eist tweede leven, 37 jarig slachtoffer overleden

0
Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

MADE – Een 37-jarige man uit Etten-Leur is zondag in de loop van de dag alsnog overleden aan zijn verwondingen wat de man opliep bij een ernstig ongeval op de A59. Dat laat een bekende van de man aan de media weten.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Afscheid
“Mijn neef is vanmiddag naar het ziekenhuis gegaan om afscheid te nemen van zijn beste vriend,” vertelt de bekende van de familie tegen Omroep Brabant. “Er is voor gekozen om hem te laten gaan, zijn verwondingen waren te ernstig. Er was geen hoop meer.” verklaart de neef tegenover Omroep Brabant.

Twee wagens van de weg
Volgens de bekende van de familie reed de man uit Etten-Leur samen met een vriend naar huis. De man reed in zijn eigen auto. De vriend reed in een andere auto voor hem. Door nog onbekende oorzaak raakten de twee wagens samen met een derde voertuig van de weg.