Spookrijder op A16 bij Breda veroorzaakt ongeval, twee doden

0
Foto: Rijkswaterstaat OVD RWS Alex

BREDA – Op de A16 van Breda richting Antwerpen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een vermoedelijke spookrijder een ongeval veroorzaakt. Daarbij kwam de bestuurder ven de spooklijdenden auto en een andere bestuurder van een ander voertuig om het leven.

Foto: Rijkswaterstaat OVD RWS Alex

Spookrijder
Kort voor het ongeval kreeg de politie meerdere meldingen binnen van een spookrijder op de A16. Vervolgens ontstond er rond 03.45 uur een ernstig verkeersongeval. Toen de politie aankwam, bleek dat twee auto’s met hoge snelheid met elkaar in aanraking waren gekomen.

Omleiding
De snelweg is in de richting van Antwerpen tijdelijk afgesloten geweest voor onderzoek en bergingswerkzaamheden. Een omleiding werd ingesteld.