Gewonde en veel schade bij ongeval op rondweg in Eindhoven

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

EINDHOVEN – Op de rondweg in Eindhoven is zondagavond rond elf uur een flink ongeluk gebeurd. Op de kruising met de Leenderweg kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. De auto’s liepen flinke schade op en een van de inzittenden is door de ambulancedienst in een vacuümmatras gefixeerd en overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Oorzaak onbekend
De kruising is enige tijd dicht geweest voor verkeer vanaf de Leostraat richting de Piuslaan. De politie had de handen vol met het regelen van het verkeer. Veel automobilisten probeerden om de aanrijding heen alsnog rechtdoor te rijden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De auto’s zijn total loss en werden afgevoerd door een berger.

 

Foto’s: Sem van Rijssel / SQ Vsion