Twee uur vertraging door ongeval met motorrijder op A2 bij Maarheeze

0
Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

MAARHEEZE – Bij een ongeval op de A2 tussen Weert en Eindhoven is dinsdagochtend een motorrijder gewond geraakt. De man werd rond 6.45 uur ter hoogte van Maarheeze aangereden door een auto. Het slachtoffer is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

Twee uur vertraging
Het ongeval zorgde voor lange files doordat twee rijstroken waren afgesloten. Het verkeer kon alleen van de vluchtstrook gebruik maken om het ongeval te passeren. Op een gegeven moment was vanuit Limburg richting Brabant een vertraging van maar liefst twee uur ontstaan.

 

Foto’s: Jozef Bijnen / SQ Vision