Gewonden bij zwaar ongeval in Wouwse Plantage

0
Foto: Christian Traets / MaRicMedia

WOUWSE PLANTAGE – Op de kruising van de Hoeksebaan en de Ouwerveldenweg in Wouwse Plantage zijn woensdagochtend twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Beide automobilisten raakten bij het ongeval gewond.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Brandweer
Verschillende hulpdiensten, waaronder de brandweer, kwamen ter plaatse. Eenmaal ter plaatse bleek de brandweer niet meer nodig te zijn en waren beide bestuurders al uit hun voertuigen.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Ziekenhuis
Door de klap is de BMW over de kop gegaan en een jeep kwam op zijn zijkant terecht. Beide voertuigen kwamen tot stilstand in een weiland. De gewonden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.

 

Foto’s: Christian Traets / MaRicMedia