Auto botst tegen vrachtwagen op Schotsheuvel in Nuland

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

NULAND – Op de Schotsheuvel in Nuland is donderdagmiddag een ongeval gebeurd met een auto en een vrachtwagen. Een vrouw raakte hierbij gewond. Het ongeval gebeurde rond de klok van tien voor halfdrie. Een personenauto kwam uit een uitrit bij een honden- en kattenpension, en zag daar vermoedelijk een vrachtwagen over het hooft. Door de botsing begon de auto rond te tollen. De wagen kwam tot stilstand tegen de achterkant van de vrachtwagen tot stilstand.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Brandweer
De vrouwelijke bestuurder kon in eerste instantie niet uit de auto komen omdat de deur klem zat. Daarom werd de brandweer gealarmeerd. Uiteindelijk kwam de vrouw via de deur aan de bijrijderszijde uit de auto. Ze is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd en werd door een bergingsbedrijf afgevoerd. De vrachtwagen chauffeer kon met de vrachtwagen zelfstandig verder rijden.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia