Auto slaat over de kop op Nieuwe Kadijk in Breda

0
Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

BREDA – Bij een ongeval op de Nieuwe Kadijk in Breda is donderdagmiddag rond 13.00 uur een auto op zijn kop terecht gekomen. Volgens een getuige zou een inhaalactie van een andere auto de oorzaak van het ongeval zijn.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Ambulance
De bestuurder van de auto die op zijn kop terecht kwam, is door ambulancepersoneel nagekeken. Hij bleek niet dusdanig gewond dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

File
Een berger kwam om de auto weer op vier wielen zetten en af te slepen. De andere voertuigen konden op eigen kracht verder. Door het ongeval ontstond er een file op de Nieuwe Kadijk. Nadat de auto’s van de weg waren en de weg weer voor het verkeer vrijgegeven werd, was de file snel opgelost.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia