(VIDEO) Uitslaande brand in loods aan Habsburgstraat in Oss

0

OSS – In een loods aan de Habsburgstraat in Oss heeft donderdagavond brand gewoed. Het vuur ontstond rond 20.00 uur door nog onbekende oorzaak. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. Kort na aankomst van de brandweer sloegen de vlammen even uit het dak van het pand maar mede door de inzet van de hoogwerker was men de brand snel de baas.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Ambulance
De eigenaar van de loods werd door een verpleegkundige van de ambulancedienst nagekeken maar hij bleek het goed te maken. De brandweer heeft twee pallets met dozen uit de loods veilig gesteld. Wat daarin zat is niet duidelijk. Over de omvang van de schade die door de brand de brand is aangericht is niets bekend.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision