Made’s Powerweekend van start met demonstratie van “The General”

0

MADE – Met een demonstratie van “The General”, de wereldberoemde trekker met de motoren van een Chinook, is vrijdagavond de vijfentwintigste editie van het Made’s Powerweekend geopend. De organisatie verwacht dit weekend ruim 20.000 bezoekers op het grootste Europees evenement wat betreft tractor-pulling.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Tractor-pulling
Tractor-pulling is de naam van een van oorsprong Amerikaanse motorische krachtsport. In 1977 deed de sport voor het eerst zijn intrede in Nederland en sindsdien kent ons land vele duizenden aanhangers. Dit is mede het gevolg van het hoge niveau waarop de sport in Nederland bedreven wordt. In Nederland worden jaarlijks zo’n 120 wedstrijden georganiseerd waarbij de wedstrijd in Made een van de grootste evenementen zal zijn.

Meer informatie
Bezoekers worden verwacht uit onder meer  Amerika, Finland en Roemenië. Meer informatie en het programma vind je op www.powerweekend.nl.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia