Ruit vernield door ontploffing van zwaar vuurwerk in Vught

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

VUGHT – De politie is een onderzoek begonnen naar een explosie die vrijdagochtend vroeg plaatsvond bij een woning aan de Sint Elisabethstraat in Vught. Even na 3.00 uur werd een harde knal gehoord in de buurt en bleek de voorruit van de woning eruit te liggen. De bewoner van het huis was op dat moment thuis maar raakte niet gewond.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Vuurwerk
Onderzoek heeft uitgewezen dat er vermoedelijke sprake is geweest van zwaar vuurwerk dat de schade heeft veroorzaakt. De recherche onderzoekt de achtergronden van de explosie en spreekt onder meer met de bewoner en met mensen uit de buurt. Iedereen die informatie heeft wordt opgeroepen om die te delen met het onderzoeksteam door te bellen naar 0900-8844.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia