(VIDEO) Emotionele stille tocht voor overleden Dilan Shikhou uit Oosterhout

0

MADE/OOSTERHOUT – Een emotionele stille tocht zondagavond voor de vorige week zaterdag overleden Dilan Shikhou uit Oosterhout. Met bloemen en, belangrijker, een stille tocht herdenken ze hem voor een laatste maal.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Zwart-witte kleding
De stille tocht was georganiseerd door vrienden en klasgenoten. De organisatie vroeg iedereen om zwart-witte kleding te dragen en om bloemen mee te nemen om neer te leggen. “Lieve mensen, familie, vrienden, kennissen en klasgenoten. Enorm heeft het ons hart geraakt, het overlijden van onze lieve vriend, klasgenoot, broeder Dilan Shikhou. Nooit verwacht en geheel onverwachts gebeurde het onmogelijke wat wij ooit hadden kunnen denken! Je was een vriendelijke leerling, lief voor alle mensen en begripvol naar iedereen in de sportschool,” zo staat geschreven op een pagina over de stille tocht op Facebook.

Ouders van Dilan
De ouders van Dilan waren zondagavond ook aanwezig op de plek van het ongeval. Vrienden van het slachtoffer konden hen daar condoleren. “We vinden het heel mooi dat de vrienden van Dilan deze tocht hebben georganiseerd”, zeiden de ouders tegen Omroep Brabant. “We hebben veel steun gehad van iedereen, ook van de gemeenten en de scholen van de kinderen. Heel veel steun.”

Twee doden 
Dilan overleed ten gevolge van een ernstig ongeval op de A59 vorige week. Ook een 37-jarige inwoner van Etten-Leur overleed bij dat ongeval.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia