Meerdere personen onwel in discotheek na leegspuiten brandblusser

0
Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – Meerdere personen zijn in de nacht van zaterdag op zondag onwel geworden in Discotheek Club Fix aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Iemand had rond drie uur een brandblusser leeggespoten. Waarschijnlijk werden de dampen van de brandblusser via het aircosysteem verspreidt waardoor de gasten onwel werden.

Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Grimmige sfeer
Na de ontruiming werden alle gasten buiten opgevangen. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. De brandweer heeft metingen verricht in de discotheek. De politie kwam met veel eenheden naar Club Fix omdat er een grimmige sfeer zou hangen. De politie heeft geen aanhoudingen verricht.

 

Foto: Toby de Kort – De Kort Media