Woning onder vuur genomen in Eindhoven, twee verdachte aangehouden

0
In de gevel zitten meerder inslagen van kogels. Foto: Dave Hendriks - SQ Vision

EINDHOVEN – Een woning aan de Shakespearelaan in Eindhoven is in de nacht van zondag op maandag met vermoedelijk een automatisch wapen beschoten. Voor de woning liggen meerde hulzen. Twee mannen zijn aangehouden in verband met de schietpartij. Een wapen is in beslag genomen.

Foto: Dave Hendriks – SQ Vision

Niemand gewond
Er raakte niemand gewond, de inslagen van de kogels zijn goed te zien op de gevel van de woning. Een aantal ruiten is beschadigd. Omwonenden spreken van het geluid van een automatisch wapen en gezien het aantal hulzen is dat zeer aannemelijk.

Twee verdachte aangehouden
De politie hield in verband met de schietpartij twee verdachte aan. In hun voertuig, wat gesignaleerd werd op de A2 bij Den Bosch en na een korte achtervolging werd ingesloten, werd een vuurwapen aangetroffen. Of beide verdachte iets met de schietpartij te maken heeft wordt nu onderzocht.

 

Foto: Dave Hendriks – SQ Vision