(VIDEO) Automobilist gewond na uitwijkmanoeuvre op Burgemeester Materlaan Oosterhout

0

OOSTERHOUT – Een automobilist is dinsdag aan het begin van de avond gewond geraakt nadat hij, naar eigen zeggen, moest uitwijken voor een hond. De man kwam met zijn Audi vanaf de Oosterhoutseweg en wilde de Burgemeester Materlaan oprijden waarna het mis ging. De man reed met zijn auto tegen een lantaarnpaal.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Nekletsel
Vanwege het nekletsel wat de man opliep, hij maakte een flinke klapper met zijn hoofd, werd de brandweer gealarmeerd om de man uit zijn auto te halen met een wervelplank. Hoe ernstig het nekletsel is wordt in het ziekenhuis verder onderzocht. De man is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Berger
Een berger heeft de auto getakeld, de beschadigde lantaarnpaal zal door de gemeente gerepareerd worden.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia