Baby gered uit brandende auto in Eindhoven

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

EINDHOVEN – Op de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven is dinsdagmorgen een auto uitgebrand. Een man reed rond 7.40 uur met een baby in zijn auto toen hij voor de verkeerslichten bij de Winston Churchilllaan ter hoogte van het busstation rook uit de auto zag komen.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Baby gered
Hij zette de Fiat meteen stil en redde snel de baby uit de auto. Die vloog daarna meteen in brand en stond in mum van tijd in lichterlaaie. De brandweer was binnen enkele minuten ter plaatse en wist de brand snel te blussen.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Oorzaak onbekend
De auto is echter wel volledig verwoest en moest worden afgevoerd door een bergingsbedrijf. Waardoor de Fiat vlam vatte is niet bekend. De politie sloot de Montgomerylaan tijdelijk in beide richtingen af.

 

Foto’s: Arno van der Linden / SQ Vision