Enorme schade na brand in studentenflat Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

TILBURG – Bij een brand in een studentenflat in Tilburg is vanochtend veel schade ontstaan. Rond 4.00 uur brak er brand uit in het studentencomplex aan de Professor Verbernelaan in Tilburg. De studentenflat was nagenoeg niet bewoond in verband met het einde van het schooljaar. Er waren slechts vier studenten aanwezig.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Brandmelder
Een brandmelder zorgde ervoor dat een van hen wakker werd en deze ging op onderzoek uit. Ter hoogte van de derde verdieping zag de student dat er een brand woedde en belde daarop de brandweer. De hevige brand zorgde ervoor dat de centrale ingang van de derde verdieping in brand stond.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Schade enorm
De brandweer heeft de brand geblust, geen van de vier studenten raakte bij de brand gewond. Wel is de schade enorm. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS