Dode en zwaargewonden bij ernstig ongeval op A50 bij Eindhoven

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

EINDHOVEN – Op de snelweg A50 bij is dinsdag aan het eind van de middag een zeer ernstig ongeval gebeurd. Rond 17.35 uur kwamen ter hoogte van het viaduct van de Huizingalaan meerdere voertuigen met elkaar in botsing. De politie, brandweer, twee traumahelikopter en tenminste vier ambulances werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Weg Afgesloten
De weg was vanaf knooppunt Ekkerswijer richting Eindhoven-Centrum en Nijmegen volledig afgesloten voor het verkeer. Bij het ongeval kwam een van de betrokkenen om het leven. Twee anderen raakten zwaargewond.Nog eens twee anderen liepen minder ernstig letsel op. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

 

Foto’s: Dave Hendriks / SQ Vision