Woningbrand in Oijen snel geblust, brandweer massaal gealarmeerd

0
Foto: Charles Mallo - SQ Vision

OIJEN – Een aanbouw van een woning aan de Weverstraat in Oijen heeft donderdagmiddag vlam gevat. De brand werd ontdekt door de bewoners die direct de hulpdiensten alarmeerden. Ondertussen was een buurman de brand aan het blussen.

Foto: Charles Mallo – SQ Vision

Uitslaande brand
Omdat de brand als uitslaand werd gemeld werden de autospuiten van Megen en Lith, de hoogwerker van Oss en de waterwagen van Heesch gealarmeerd. Deze grote inzet bleek achteraf niet nodig en de brandweer van Megen kon de klus alleen aan.

Onderzoek
Voor zover bekend raakte er niemand bij de brand gewond. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, dat zal onderzoek moeten uitwijzen.

 

Foto: Charles Mallo – SQ Vision