(VIDEO) Verwarde vrouw slaat met hamer ruiten gemeentehuis kapot

0

OOSTERHOUT – Een verwarde vrouw heeft met een hamer de ruiten van het gemeentehuis in Oosterhout vernield. Ze had de ruiten in de nacht van donderdag op vrijdag kapot geslagen. Het gaat om een stuk of tien ramen en een deel van de hoofdingang.

Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia

Opgepakt
De vrouw kon vrijdagochtend worden opgepakt door de politie en teruggebracht naar de zorginstelling waar ze woont. Gemeentewoordvoerder Carmen Mutsaers: ,,De hele onderste rij is vernield. Per raam zijn zes of zeven slagen gegeven. Er is niemand binnen geweest, want er zit nergens een gat in de ruit. Het zijn hele dikke ruiten, waar je niet zomaar doorheen slaat.”

Waarom de vrouw de ramen heeft vernield is niet bekend.

 

Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia