Bestuurder met schrik vrij na ongeval op A27 Raamsdonksveer

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

RAAMSDONKSVEER – Bij een ongeval op de A27 is zondagochtend een bestuurder van een auto ondersteboven in de berm naast de snelweg terecht gekomen. De man verklaarde te hebben moeten uitwijken voor een vrachtwagen en verloor daarbij de macht over het stuur, reed het naastgelegen talud op en kwam ondersteboven in de naastgelegen berm tot stilstand. De man kon op eigen kracht zijn auto verlaten en kwam met de schrik vrij.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Berger
De man is ter plaatse nagekeken door het gealarmeerde ambulancepersoneel maar mankeerde gelukkig niets. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig op vier wielen gezet en afgevoerd. Het overige verkeer heeft, ondanks een afgesloten rijbaan, geen hinder gehad van het ongeval.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia