Grote brand op industrieterrein in Goirle onder controle

0
Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

GOIRLE – Op een industrieterrein aan De Geitenhoef in Goirle woedt een groet brand bij een autohandel en een voedingsbedrijf. De brand woedt in een verzamelgebouw in Goirle waar meerdere bedrijven zijn gevestigd. Zo zou het vuur zijn ontstaan bij voedingsmiddelenbedrijf Cooljuice. Vervolgens zou de brand zijn overgeslagen naar autobedrijf Copal Aanhangwagens.

Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Rookontwikkeling
De brand ontstond iets na half zeven en werd in korte tijd opgeschaald naar grote brand. De rookontwikkeling was in de weide omtrek te zien. De brandweer heeft de omgeving van industrieterrein De Geitenhoef afgezet.

Nablussen
Volgens de veiligheidsregio zou de brand onder controle zijn en zou de rookontwikkeling aan het afnemen zijn. Het nablussen zal nog enige tijd in beslag nemen.

 

Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS