Schuur door brand verwoest aan de Vlierstraat in Bergen op Zoom

0
Foto: Christian Traets - MaRicMedia

BERGEN OP ZOOM – Een geschakelde schuur is in de nacht van maandag op dinsdag door brand volledig verwoest. Rond 02.15 uur werd de brand gemeld aan de Vlierstraat in Bergen op Zoom. Bij aankomst van de brandweer stond de schuurtjes al volledig in brand. De brandweer is enige tijd bezig geweest met het blussen van de brand.

Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Instorten
De schuurtjes staan op instorten en zijn door de brandweer afgezet met lint. Er raakte niemand gewond bij de brand. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Zondagavond moest de brandweer ook naar de Vlierstraat voor een brand. Er zou toen een brand gewoed hebben in een slaapkamer van een woning.

 

Foto: Christian Traets – MaRicMedia