Vrachtwagenchauffeur gewond na ongeval tussen drie vrachtwagens op A16

0
Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA – Bij een ongeval op de A16 tussen de afslag Hazeldonk en knooppunt Galder raakte dinsdagmiddag een vrachtwagenchauffeur gewond. Hij reed met zijn vrachtwagen tegen de vrachtwagen die voor hem reed. Díe vrachtwagen werd door de klap tegen zijn voorligger gedrukt. De achterste vrachtwagen was flink beschadigd, en de chauffeur raakte gewond. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Niet gewond
Voor de andere chauffeurs kwam ook nog een ambulance ter plaatse. Die bleken echter niet gewond. De achterste en middelste vrachtwagen zijn door bergers afgesleept. De voorste kon op eigen kracht verder.

File
Door het ongeval was een rijstrook afgesloten. Dat zorgde voor file tot enkele kilometers over de Belgische grens.

 

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia