Twee drugsafval dumpingen in korte tijd in Aarle-Rixtel

0
Foto: Harrie Grijseels - SQ Vision

AARLE-RIXTEL – In Aarle-Rixtel zijn dinsdagavond in korte tijd twee dumpingen van drugsafval gevonden. De eerste werd rond 18.00 uur gedaan aan de provincialeweg in Aarle-Rixtel. Hier werden diverse vaten gedumpt waarvan enkele in een sloot waren gelekt. (betreft 1e vier foto’s). Rond 23.45 uur werd er door een voorbij ganger aan de Beekseweg in Aarle-Rixtel een brandende bestelwagen aangetroffen. Deze heeft de alarmcentrale gebeld.

Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Brandweer
De brandweer heeft de wagen geblust en de wagen zou gevuld zijn met drugsafval. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van de wagen. Het is niet bekend of de beide dumpingen met elkaar te maken hebben.

 

Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision