Vriendengroep reist met speciale Max Verstappen fanbus naar Grandprix Oostenrijk

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA – Met een speciaal gemaakte Max Verstappen Fanbus reizen acht vrienden woensdagavond naar de Formule 1 Grandprix van Oostenrijk die as. zondag word verreden.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Oostenrijk
Na een geslaagde trip naar de Grand Prix van Spanje in 2017 bedacht de vriendengroep van Tony Schapendonk (33) dat het leuk was om een jaar later een roadtrip te maken naar een Grand Prix. De keuze daarbij viel op de GP van Oostenrijk, maar het vervoersmiddels stond niet meteen vast.

Fanbus Nederlands Elftal
“De eerste gedachte om dat met twee campers te doen kwam te vervallen toen we met de vriendengroep de kans kregen om een oude bus op de kop te tikken. Het bleek een oude fanbus van het Nederlands Elftal te zijn, maar het mag duidelijk zijn dat die deze zomer geen enkel nut zou dienen”, grapt Schapendonk in gesprek met Racingnews365.nl.

Biertap
De Oranje laklaag werd vervangen door de originele kleuren van de Max Verstappen Formule 1 bolide, inclusief de bijbehorende sponsoruitingen. Binnen is de touringcar voorzien van een biertap, een uitgebreid surround-geluidssysteem, een dartbord en een urinoir zodat onderweg stoppen voor een sanitaire stop niet nodig is.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia