12-jarige fietser overreden door bejaarde automobilist in Bergen op Zoom

0
Foto: Christian Traets / MaRicMedia

BERGEN OP ZOOM – Een 12-jarige fietser uit Bergen op Zoom is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Frans Halsstraat in Bergen op Zoom. Dit gebeurde na een aanrijding met een auto, die bestuurd werd door een 85-jarige plaatsgenoot. De jongen zou met zijn onderlichaam onder de auto terecht zijn gekomen.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Traumahelikopter
Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen onder begeleiding van de trauma-arts naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Onderzoek
Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet bekend. De verkeersongevallendienst (VOA) van de politie kwam ter plaatse om een onderzoek in te stellen. De straat was in verband met het onderzoek afgesloten.

 

Foto’s: Christian Traets / MaRicMedia