Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op A4 bij Woensdrecht

0
Foto: Anthony DeCock - MaRicMedia

WOENSDRECHT – Bij een ernstig ongeval op de A4 bij Woensdrecht zijn zaterdagochtend meerdere gewonden gevallen. Hulpdiensten rukte massaal uit naar de plaats van het ongeval waarbij onder andere vijf ambulances en twee traumahelikopters werden ingezet.

Foto: Anthony DeCock – MaRicMedia

Zes gewonden 
Omstreeks 05:40 botste een bestelwagen tegen een vrachtwagen op de A4 van Bergen op Zoom naar Vlissingen. Voor zover bekend raakte zes personen gewond. Vier van hen zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd en twee met de traumahelikopters. De ernst van hun verwondingen is niet bekend.

Omleiding
Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De snelweg A4 is ter hoogte van Hoogerheide in de richting van Vlissingen afgesloten en zal dat nog enig tijd zijn vanwege het onderzoek. Verkeer wordt aangeraden om de omleidingsroutes te nemen.

 

Foto: Anthony DeCock – MaRicMedia