Drie gewonden bij groot ongeval op A2 bij Boxtel

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

BOXTEL – Op de A2 in de richting van Den Bosch is in de nacht van zaterdag op zondag rond de klok van 3.45 uur ter hoogte van Boxtel een ongeval gebeurd waarbij meerdere personen gewond zijn geraakt. Door het ongeval werd de A2 ter plaatse geheel afgesloten. Het verkeer werd over de af- en toerit geleid.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Puntstuk
Door nog onbekende oorzaak zou een auto ter hoogte van de afrit Boxtel- Noord van de weg zijn geraakt en op een puntstuk zijn gebotst, de auto kwam vervolgens weer op het wegdek terecht waar vervolgens twee andere auto`s met de auto in botsing kwamen. Een van deze auto`s kwam daarna tegen de midden vangrail tot stilstand.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Traumahelikopter
Drie ambulances, de politie, brandweer en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Drie personen werden met ambulances naar verschillende ziekenhuizen gebracht, over hun verwondingen is niets bekend. Na het ongeval was de weg geheel afgesloten. De verkeersongevallen analyse van de politie deed na het ongeval onderzoek.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia