Auto klem onder vrachtwagen bij ernstig ongeval in Eindhoven

0
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

EINDHOVEN – Bij een ernstig ongeval op de rondweg van Eindhoven is zondagavond een automobilist zwaargewond geraakt. De man schoof rond 22.15 uur op de Onze Lieve Vrouwestraat onder de achterzijde van een vrachtwagen die afremde voor de verkeerslichten bij de Ds. Th. Fliednerstraat.De wagen werd daarna enkele tientallen meters meegesleurd.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Gered
De auto vatte daarna vlam maar het beginnende brandje kon snel door voorbijgangers worden geblust. Ook wisten ze de man uit zijn voertuig te redden. Hij is door de ambulancedienst met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een politieagent was er vermoedelijk alcohol in het spel.

 

Foto’s: SQ Vision Mediaprodukties