Veel schade en gewonden bij ongeval op Collseweg in Nuenen

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

NUENEN – Bij een ongeval op de Collseweg in Nuenen zijn dinsdagavond twee personen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak botsten twee auto’s frontaal op elkaar. In een van de voertuigen zat een man die last van zijn nek had. Hij is met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis voor verdere behandeling.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Afgesloten
Een andere vrouw raakte lichtgewond en is ter plaatsen door ambulancemedewerkers aan haar verwondingen geholpen. De gehele Collseweg is een lange tijd afgesloten geweest voor het doorgaande verkeer tussen Eindhoven en Nuenen. Enkel scooters en fietsers konden nog langs het ongeval af. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision