(VIDEO) Man beschoten door indringer in woning Oss

0

OSS – Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag in zijn woning aan de Meierij beschoten door een indringer. Dat vertelt een buurman die het slachtoffer na het incident nog sprak. De man kwam de badkamer uit toen hij door een onbekende schutter onder vuur werd genomen.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Badkamer
Die was de woning waarschijnlijk binnengekomen door een ladder tegen een plat dak aan te zetten en via een openstaand raam de woning in te klimmen. Het slachtoffer raakte niet gewond bij de schietpartij. Volgens de buurman zouden er kogelgaten in de badkamerdeur zitten en is de WC-pot kapotgeschoten.

De mogelijke vluchtauto – Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Mogelijke vluchtauto gevonden
De politie is meteen begonnen met een uitgebreid onderzoek. Op de parkeerplaats bij voetbalvereniging RKSV Margriet werd even later een verlaten auto aangetroffen die mogelijk als vluchtauto zou kunnen zijn gebruikt. Van de dader of daders ontbreekt vooralsnog ieder spoor.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision

 

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision