Man zwaargewond na val van dak woning Nieuwendijk

0
De man raakte zwaargewond na de val van het dak. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

NIEUWENDIJK – Een man is woensdagochtend van een plat dak van een woning gevallen en daarbij zwaargewond geraakt. De man was aan het werk aan een hoekwoning aan de Biesboschstraat in Nieuwendijk toen het door nog onbekende oorzaak mis ging. De man kwam op de grond terecht en raakt bij die van zwaargewond.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Trauma-arts
Een voorbijganger zag de man op de grond liggen en waarschuwde meteen de hulpdiensten. Vanwege de ernst van de verwondingen werd de komst van de traumahelikopter niet afgewacht en werd naar het busstation bij Werkendam gereden waar de traum-arts instapte en mee reed met de ambulance.

Onderzoek
Het slachtoffer is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen overgebracht. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia