Vrouw in scootmobiel omgekomen bij ongeval op Sint-Oedenrodeseweg in Best

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

BEST – Bij een ongeval op de Sint-Oedenrodeseweg in Best is woensdagmiddag een vrouw in een scootmobiel om het leven gekomen. Ze werd rond 15.15 uur geschept door een bestelbusje toen ze ter hoogte van de kruising met de Ringweg de weg overstak.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Traumahelikopter
De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en twee ambulances werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar de hulpverleners konden niets meer voor de vrouw betekenen. Ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

Derde ongeval
De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek naar de volledige toedracht van het ongeval. Het is al de derde keer in korte tijd dat op dit stuk weg een dodelijk ongeval plaatsvindt. Op 17 aprill werd op precies dezelfde kruising een fietser doodgereden en een maand eerder overleed even verderop op de kruising met de Hooiweg een vrouw toen ze werd geschept terwijl ze met haar fiets de weg overstak.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision