Bestelwagen met aanhanger gekanteld op A58 bij Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

TILBURG – Een bestelwagen met een aanhanger is vanmiddag op de A58 tussen Gilze en Tilburg omstreeks 16.15 uur gekanteld en op zijn zijkant naast de vangrail beland. De bestuurder van de bestelwagen verloor door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en belandde in de berm om vervolgens op zijn zijkant tegen een elektrische kast van de snelwegsignalering tot stilstand te komen.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Berging
De bestuurder van de bestelwagen kon zelf uit zijn zwaar gehavende voertuig komen en raakte bij het ongeval niet gewond. Een bergingsbedrijf is met twee bergingsvoertuigen ter plaatse gekomen om de bestelwagen en de aanhangwagen met daarop een graafmachine weg te takelen. De kast van de wegsignalering is flink beschadigd en draaide op noodstroom. Een aannemer van Rijkswaterstaat heeft opdracht gekregen om de kast te herstellen.

 

Foto’s: Jack Brekelmans / Persburo-BMS