Twee fietsers geschept door Poolse automobilist in Zeeland

0
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision

ZEELAND – Bij een ernstig ongeval in Zeeland is donderdagavond een fietser zwaargewond geraakt. Twee fietsers werden rond 22.30 uur op de kruising van de Steenakker en de Korte Dijk geschept door een Poolse automobilist. Een van de fietsen kwam door de klap in een sloot terecht, de ander bleef op het wegdek achter.

Foto: Marco van den Broek / SQ Vision

Traumateam
Een van de slachtoffers is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De ander bleef ongedeerd. Ook een traumateam kwam naar de plaats van het ongeval om hulp te verlenen. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. De politie heeft de kruising afgezet en is begonnen met een onderzoek.

 

Foto’s: Marco van den Broek / SQ Vision