Voortvluchtige crimineel opzettelijk aangereden door politie in Prinsenbeek

0
Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

PRINSENBEEK – De politie heeft donderdagmiddag op de Overbroek in Prinsenbeek opzettelijk een aanrijding veroorzaakt om een voortvluchtige crimineel aan te kunnen houden, De man, volgens diverse media een vooraanstaand lid van motorclub Kings Syndicate, wordt gezocht door de Belgische justitie. Daar moet hij nog een jarenlange celstraf uitzitten.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Gesloten overweg
De man probeerde volgens de politie nog aan zijn aanhouding te ontkomen door over een gesloten overweg te rijden. Die vluchtpoging mislukte echter omdat hij aan de andere zijde meteen werd klemgereden door een tegemoetkomende politieauto.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Uitlevering
De man is in de cel gezet en zal snel worden uitgeleverd aan België. Waarvoor hij daar is veroordeeld is niet bekend. Zowel de auto van de man als de politiewagen liepen flink wat schade op en moesten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia