(VIDEO) Auto door brand verwoest op de Monseigneur Frenckenstraat in Oosterhout

0

OOSTERHOUT – Een autobrand zorgde in de nacht van donderdag op vrijdag dat een auto op de Monseigneur Frenckenstraat in Oosterhout volledig in de as werd gelegd. De melding kwam omstreeks 02:55 binnen bij de meldkamer. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig in lichterlaaie. De brand was zo fel dat het wat moeite koste om de brand te doven. De dakrand van een garage waar de auto voor stond vatte ook vlam. De brandweer kon voorkomen dat de brand zich verder uitbreidde.

Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia

Brandstichting
De bewoners zen omwonende zijn geschrokken van de brand. De politie heeft een onderzoek ingesteld en sluit brandstichting niet uit. Een berger heeft het voertuig getakeld en afgevoerd.

 

Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia