Automobilist lichtgewond bij botsing tegen lantaarnpaal op Gasthuisstraat in Eindhoven

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

EINDHOVEN – De hulpdiensten kregen vrijdagavond kort na zeven uur een melding van een aanrijding met letsel op de Gasthuisstraat in Eindhoven. De politie en ambulancedienst gingen met spoed ter plaatse. In de straat had een automobilist de bocht gemist en was tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Eerste hulp
Omwonenden die de harde klap hoorden boden de bestuurder eerste hulp aan. Ook werd een stoel geregeld zodat hij kon zitten. Ambulancepersoneel nam dit over en kon de verwondingen van de man ter plaatse behandelen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Hardrijders
Omstanders attendeerden de politie op het vaak veel te hard rijden van automobilisten op dit stuk weg. Of deze automobilist dat ook heeft gedaan is niet bekend.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision