Brutale dieven stelen velgen en banden van auto in Oisterwijk

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

OISTERWIJK – Een omwonende werd vanmorgen om 4.15 uur wakker van een knal bij een parkeerplaats aan de Peperstraat in Oisterwijk. De buurtbewoonster wist op dat moment niet goed wat er aan de hand was en is verder gaan slapen. Vanmorgen werd duidelijk wat de oorzaak van de knal was.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Baksteen
Vannacht hebben een aantal onbekende daders rond die tijd twee wielen en twee velgen gestolen vanaf een Peugeot die geparkeerd stond op de parkeerplaats. De dieven hebben een baksteen onder de auto gelegd als steun. De auto leunt op dit moment op de remschijven die ook beschadigd zijn door de diefstal.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Op de vlucht
Vermoedelijk zijn de dieven vannacht gestoord want ze wilden waarschijnlijk ook de andere velgen en banden meenemen. De dieven zijn met een onbekende auto met piepende banden vertrokken.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media