Weer mislukte ramkraak op juwelier in Bossche Helftheuvelpassage

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

DEN BOSCH – Een man heeft donderdagnacht geprobeerd een ramkraak te plegen op juwelierszaak Anny van Buul in de Helftheuvelpassage in Den Bosch. Net als vorige maand slaagde de actie niet. Op dezelfde plek als toen reed een auto het winkelcentrum binnen. Op die plek was de gevel na de vorige ramkraakpoging nog van een tijdelijke afdichting voorzien.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Onderzoek
Daarna ramde de dader met een kleine oude Toyota enkele malen het rolluik van de juwelierszaak. Dat ging wel een klein stukje open maar binnen kwam de dader niet. Hij heeft de auto daarna achtergelaten en is vermoedelijk met een scooter op de vlucht geslagen. De politie is begonnen met een onderzoek maar de daders zouden nog voortvluchtig zijn.

 

Foto’s: Bart Meesters / Meesters Multimedia