Auto botst achter op vrachtwagen op A27 bij Sleeuwijk

0
Foto: Mathijs Bertens - MaRicMedia

SLEEUWIJK – Bij een ongeval tussen een auto en een vrachtwagen op de A27 bij Sleeuwijk is een persoon lichtgewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak botste een auto achter op een vrachtwagen. De neus van de auto kwam klem te zitten onder de trailer van de vrachtwagen. Ondanks de klap en puin dat op de weg lag viel het letsel mee. De bestuurder de schrik vrij. De bijrijder raakte licht gewond en is voor verdere controle meegenomen naar het ziekenhuis. In de auto zat ook en hond, deze is door de hulpverleners opgevangen.

Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia

File
Door het ongeval ontstond een fikse file in de richting naar Breda toe. Rond 20:15 werd de weg weer vrijgegeven. De auto is door een berger getakeld en afgevoerd. De vrachtwagen hoefde niet getakeld te worden, zijn schade viel mee.

 

Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia