Enorme ravage na brand en explosie in appartementencomplex aan Tongelresestraat in Eindhoven

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

EINDHOVEN – In een appartementencomplex aan de Toongelsestraat in Eindhoven heeft zich zaterdag aan het begin van de avond een explosie voorgedaan. In twee appartementen ontstond brand. Een van beide appartementen brandde ondanks een snelle inzet van de brandweer helemaal uit.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Traumahelikopter
Omdat niet meteen duidelijk was of er slachtoffers waren werd door de hulpdiensten groot materieel ingezet. Behalve de politie, brandweer en ambulancedienst kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Uiteindelijk werden in de appartementen geen slachtoffers gevonden. We zou een buurvrouw door de schrik zijn flauwgevallen.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Onderzoek
Het is niet duidelijk of de explosie de oorzaak van de brand was of juist een gevolg ervan. Dat is ook voor de brandweer nog niet duidelijk. De politie is begonnen met een onderzoek.

 

Foto’s: Dave Hendriks / SQ Vision