Politie is brandweer te snel af bij brandje in tuin Oosterhout

0
Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

OOSTERHOUT – De brandweer werd zaterdagochtend rond 1:28 gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Dr. J.M. den Uylstraat in Oosterhout. Oplettende buren roken een brandlucht. De politie die snel ter plaatsen was constateerde dat er rook uit de tuin van de buren van de melders kwam.

Tuinslang
Die pakten voor de politie een trap zodat ze over de schutting de tuin in konden. Door middel van een tuinslang uit een andere tuin wisten de agenten een klein brandje te blussen. Het is niet duidelijk wat er precies brandde. De brandweer kwam nog wel ter plaatse maar hoefde niet meer in actie te komen. Door het snelle reageren van de melders is mogelijk erger voorkomen.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia